Barion Pixel Örüljünk igazán a szeretteinknek most karácsonykor - Hajdu Reni Personal Trainer
Close

december 22, 2020

Örüljünk igazán a szeretteinknek most karácsonykor

Köszönjük a megosztást!

Karácsony. Pár nap és itt van újra.

Talán az idei karácsony mindenhol picit más lesz, mint eddig.
Talán most van itt annak az ideje, hogy örüljünk egymásnak. Hogy örüljünk annak, hogy a szeretteinkkel vagyunk, ha csak a virtuàlis téren is. Örüljünk annak, ha nincs senkink kórhàzban. Örüljünk annak, hogy a gyermekeink körülöttünk nyüzsögnek, vagy csak vannak, hogy éppen egymással veszekednek. Örüljünk annak, ha csak átölelnek, megpuszilnak, este hozzànk bújnak, mert mindez azt jelenti, vannak !
Örüljünk annak, ha megfoghatjuk párunk kezét, ha van, aki szeret. Ha nincs, akkor bizakodjunk abban, hogy jövőre lesz, hogy minden rossz átalakul és visz a jó felé.
Egyszerűen az életnek magànak kell most örülni, minden zűrzavarával együtt.
Káosz, rohanás, béke, csend. Ez a pár nap, amit az ünnepek jelentenek, szóljanak még a belső csendről is. Talán végiggondoljuk azt is, mit fogadunk meg jövőre. Érdemes-e bármit megfogadni, vagy csak elfogadni kellene, hogy néha döntéseket kell hozni, melyeknek a vàltozás a következménye. Dönteni az egészségünk mellett. Most, a covid alatt, sokkal jobban előtérbe került, hogy előny, ha az ember betegségmentes. Talán azt kell megkérdezni így, az évvége felé haladva, hogy megtettem mindent, amit megtehettem? Magamért? Másokért? Ha nem, mit tehetek.még?
Ellopva egy sütit, ha épp fogyózunk, tudatosítsuk, hogy úgyis lemozogjuk. Àllítsunk fel egy egyensúlyi mérleget magunkban, mindenhez. Ez lenne az ideális, de fogadjuk el tökéletlenségünket is, hiszen emberből vagyunk. Minden vàltozás egy folyamat vége. De rajtunk is múlik, mikor kezdődik el egy tudatosan vàlasztott vàltozás.
Legyen jelen karàcsonykor sok ölelő szeretetpillanat, melegség és öröm a lélekben.
Áldott, békés karàcsonyi ünnepeket kívànunk mindenkinek!
Találkozunk az ünnepek után!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük