Barion Pixel Rólam - Hajdu Reni Personal Trainer
Close

Rólam

Hajdu Reni vagyok, van egy gyönyörű kisfiam. Mit csinálok még? Motivátor, testszobrász, Terminátor.

Világ életemben sportoltam. Tiniként triatlonoztam, megyek úszòbajnok voltam. Kisfiam születése után sporttal kapcsolatban tanultam és egy vicces szituáció kapcsán felálltam egy Fitness verseny színpadára, ahol rögtön érmet szereztem. Többszörös országos bajnok lettem bikini és sport modell kategóriában. 9 érmet szereztem.

A világbajnokságot szép eredménnyel zártam 2015-ben.

Egy kedves Fiúval kezdtem a pályafutásom az egészség jegyében a fogyás terén. Pár hónap alatt 50 kilót fogyott és innen ontottuk a büszkeségeimmel a fogyás sikereket. Mondhatom több száz embernek segítettem visszaadni régi ruhatárát, formáját, elveszettnek hitt álmait. Volt akinek a mozgással, helyes életmóddal élete legnagyobb ajándékával, gyermek áldással ajándékoztunk meg, mikor már hiába valòan pròbálkoztak orosoknál.

Ezek voltak a biztosítékok arra hogy biztosan az utamon vagyok, mert sikert sikerre halmoztunk .. és nem is a külalak hanem az egészség jegyében. Mert ez a legfontosabb!

Mikor van két kezünk, lábunk, egészségünk, meg tudunk tenni bármit.
Speciális módon élhető érthető és tartható életmòdot pròbálok átadni a laza tudstosság jegyében. Amibe néha belefér egy jó pizza vagy koktél. Ugyanis nem azért élünk hogy mindent megvonjunk magunktól.

Az élet szép, élvezni kell. Mértékkel és tudni mit mikor “szabad “.

Egy mottòm van: egészség legyen a többi le van sz@rva.

De azt jegyezte meg mindenki hogy az egészségért tenni is kell.  Mert ha egészségesek vagyunk 10 /20 évet hozzá tudunk csapni életünkhöz . 💖

igen

ÉTREND CSOMAGJAIM

ÉRDEKEL

Ha bármi egyéb kérdésed van a diétákkal kapcsolatban, írj bátran!